Privatlivspolitik

Denne privatlivspolitik beskriver, hvordan faso-mode.com  ("webstedet" eller "vi") indsamler, bruger og videregiver dine personlige oplysninger, når du besøger webstedet eller foretager et køb.

Kontakt venligst
Hvis du har spørgsmål efter at have gennemgået denne politik, ønsker flere oplysninger om vores privatlivspolitik eller ønsker at indgive en klage, bedes du kontakte os via e-mail på info@faso-mode.com

Indsamling af personlige oplysninger
Når du besøger webstedet, indsamler vi visse oplysninger om din enhed, din interaktion med webstedet og oplysninger, der er nødvendige for at behandle dine køb. Vi kan også indsamle yderligere oplysninger, hvis du kontakter os for at få kundesupport. I denne fortrolighedspolitik henviser vi til alle oplysninger om en identificerbar person (herunder oplysningerne nedenfor) som "personlige oplysninger". Se venligst listen nedenfor for mere information om, hvilke personlige oplysninger vi indsamler og hvorfor.

Enhedsoplysninger
Formål med indsamling: at indlæse webstedet nøjagtigt for dig og at udføre analyser af brugen af webstedet for at optimere vores websted.

Kilde til indsamling: indsamles automatisk, når du besøger vores websted ved hjælp af cookies, logfiler, web beacons, tags eller pixels.

Videregivelse til forretningsformål: delt med vores databehandler Shopify.

Personlige oplysninger indsamlet: webbrowserversion, IP-adresse, tidszone, cookieoplysninger, hvilke websteder eller produkter du ser, søgetermer, og hvordan du interagerer med webstedet.

Oplysninger om ordrer
Formål med indsamling: at levere produkter eller tjenester til dig for at opfylde vores kontrakt, behandle dine betalingsoplysninger, arrangere forsendelse og give dig fakturaer og/eller ordrebekræftelser, kommunikere med dig, screene vores ordrer for potentielle risici eller svindel, og når det er i overensstemmelse med de præferencer, du har delt med os, give dig information eller reklame relateret til vores produkter eller tjenester.

Kilde til indsamling: indsamlet fra dig.

Videregivelse til et forretningsmæssigt formål: delt med vores processor Shopify.

Personlige oplysninger, der indsamles: navn, faktureringsadresse, leveringsadresse, betalingsoplysninger (herunder kreditkortnumre), e-mailadresse og telefonnummer.

Deling af personlige oplysninger
Vi deler dine personlige oplysninger med tjenesteudbydere for at hjælpe os med at levere vores tjenester og opfylde vores kontrakter med dig, som beskrevet ovenfor. For eksempel:

Vi bruger Shopify til vores onlinebutik. Du kan læse mere om, hvordan Shopify bruger dine persondata her: https://www.shopify.com/legal/privacy.

Vi kan dele dine personlige oplysninger for at overholde gældende love og bestemmelser, for at svare på en stævning, ransagningskendelse eller anden lovlig anmodning om oplysninger, vi modtager, eller for på anden måde at beskytte vores rettigheder.

Brug af personlige oplysninger
Vi bruger dine personlige oplysninger til at levere vores tjenester til dig, herunder: udbud af produkter til salg, behandling af betalinger, forsendelse og opfyldelse af din ordre og til at holde dig informeret om nye produkter, tjenester og tilbud.