Refunderingspolitik

Vi har en 30-dages returpolitik, hvilket betyder, at du har 30 dage efter at have modtaget din vare til at anmode om en returnering.

Varerne skal returneres direkte til følgende adresse:

Kontakt vores kundeserviceteam via e-mail for at få returadressen.

Returformular:
For at modtage returformularen, send venligst en e-mail til  info@faso-mode.com

For at være berettiget til en returnering skal din vare være i samme stand, som du modtog den, uventet eller ubrugt, med mærker og i sin originale emballage. Du skal også bruge en kvittering eller et købsbevis.

For at starte en returnering kan du kontakte os på info@faso-mode.com. Hvis din returnering accepteres, sender vi dig den adresse, som returneringen skal ske til, samt instruktioner om, hvordan og hvor du skal sende din pakke.

Kunden er ansvarlig for omkostningerne ved returneringen.

Du kan altid kontakte os for alle spørgsmål om returnering på info@faso-mode.com.

Skader og spørgsmål
Tjek venligst din ordre ved modtagelsen og kontakt os straks, hvis varen er defekt, beskadiget eller hvis du modtager den forkerte vare, så vi kan vurdere problemet og gøre det godt igen.

Undtagelser/varer, der ikke kan returneres
Vi accepterer ikke returnering af produkter, som du har bestilt forkert (mindre/større størrelser, end du skulle have bestilt, farver, du ikke ønskede, flere mængder, end du skulle have bestilt).

Ombytning
Den hurtigste måde at sikre, at du får det, du ønsker, er at returnere den vare, du har, og når returneringen er blevet accepteret, foretage et separat køb af den nye vare.

Tilbagebetaling
Vi giver dig besked, når vi har modtaget og inspiceret din returnering, og fortæller dig, om refusionen er godkendt eller ej. Hvis det er godkendt, vil du automatisk blive refunderet på din oprindelige betalingsmetode. Husk, at det kan tage lidt tid for din bank eller dit kreditkortselskab at behandle og offentliggøre refusionen.

Ordrer
Nogle typer ordrer kan ikke refunderes, hvis den adresse, kunden har oplyst, er forkert, og vi har leveret produktet.

Vi accepterer heller ikke refusion for de ordrer, hvis adresse var forkert, det er kundens ansvar at indsamle pakken fra det lokale posthus, hvis den forkerte adresse levering.